Marjon

Ontspanning in dat wat is

Over Sommerfugl

Sommerfugl is ‘vlinder’ in het Noors.
De natuur van Noorwegen staat voor mij symbool voor puurheid, voor echtheid. Precies goed zoals het is. Zoals het leven bedoeld is.
En vlinder … dé metafoor voor al het moois dat in je zit, laten zien, laten stromen.
Sommerfugl maakt je bewust van de kracht en  alle kwaliteiten die je in je hebt en spreekt je zelfgenezend vermogen aan. Sommerfugl gaat samen met jou op zoek naar al die schatten die in jou liggen wachten om ontdekt te worden. Zodat jij weer voelt dat je helemaal goed bent zoals je bent en dat je weet wat je kunt doen als het leven een uitdaging voor jou in petto heeft.

Over Marjon

Als kind was ik al sterk empathisch. Ik voelde feilloos aan wat de mensen in mijn omgeving nodig hadden. Mijn oprechte belangstelling en liefde voor mensen brachten mij in beroepen waar ik veel met mensen te maken kreeg. Van verkoopster in winkels, met veel persoonlijke aandacht voor de klant, tot secretarieel medewerkster bij Spirit Coaching, als eerste aanspreekpunt voor cliënten. Vanuit deze baan volgde ik de 4-jarige opleiding tot Spirit Coach.

Naast het cadeau van persoonlijke groei was dit voor mij een manier om de verbinding met wie ik werkelijk ben te herstellen. Onderweg kwam ik veel mensen tegen die ook op weg zijn. Deze mensen liepen een stuk met mij mee en leerden mij wat zij hadden ontdekt op hun weg. Graag loop ik een stukje met jou mee op jouw weg. Ik geef je met liefde mijn aandacht, mijn luisterend oor. Ik deel met jou de tools en ervaringen die ik heb mogen ontvangen en die mij hebben geholpen, en nog helpen, om dicht bij mezelf te komen.

Marjon - Sommerfugl

Spiritualiteit

Een prachtig woord dat voor ieder mens weer iets anders betekent. Ja, ik ben spiritueel. Wat dat inhoudt voor mij? Voor mij betekent het dat ik weet wie ik ben. Dat ik vanuit bewustzijn mijn leven leef. Dat ik luister naar mijn gevoel. Dat ik de verantwoordelijkheid voor mezelf neem. En dat ik dit alles doe terwijl ik tot mijn knieën in de klei sta, met andere woorden: vanuit een realistische kijk. Dat ik besef dat ik hier op de aarde leef. Dat ik deze aarde een keer weer ga verlaten, en dat ik mijn weg vervolg in een andere dimensie.

Hoe dat eruit ziet in mijn dagelijks leven? Ik ga respectvol om met mezelf en de mensen, dieren en onze prachtige aarde in de breedste zin van het woord.

Mijn missie

Tijdens mijn weg herinnerde ik mij wat een enorme kracht wij mensen eigenlijk in ons hebben.
Het is daarom mijn missie om mensen te herinneren aan de kracht die zij hebben. En om ze te ondersteunen deze kracht positief voor zichzelf in te zetten.

Opleidingen

  • Coaching: 4-jarige spiritueel coach opleiding, Spirit Coach Academie (diploma 2013).
  • Energiewerk: workshop tarot, diverse spirituele reizen, Reiki 1 en 2, Golden Age Reiki , Shambhalla master
  • Mediumschap: 3-jarige training mediumschap, Centrum voor Mediumschap en Training (certificaat 2014). Jaarlijks diverse bijspijker-trainingen in de Zwanenhof te Zenderen, waar gerenommeerde teachers vanuit de hele wereld les geven. (Certificaat)
  • Healing mediumschap: 1-jarige training healing mediumschap, Centrum voor Mediumschap en Training. (Certificaat 2017)
  • Holistic Pulsing: Holistic Pulsing 1 en 2, Wellness Centre Homestay Dreamtime (certificaat 2015).
  • Post HBO Stervensbegeleiding, Sonnevelt opleidingen (diploma april 2022)

Ervaring

  • Sinds de oprichting van Sommerfugl in 2014, heb ik met vele mensen mee mogen lopen op hun pad. Om te helen, te begeleiden en gewoon te ZIJN.
  • Sinds 2013 begeleid ik vele diepgaande processen van mensen tijdens hun deelname aan (meerdaagse) workshops als teamlid naast Mahatma Revier van Spirit Coaching.
  • Ik geef EHBE (Eerste Hulp Bij Emoties), als eerste aanspreekpunt bij Spirit Coaching. Ik ben er voor mensen die even in zwaar weer zitten.
  • Al jaren ben ik een van de healers tijdens  healingavonden.

Mijn reizen

Vele spirituele reizen hebben mij prachtige ervaringen gegeven en een innerlijke rijkdom.
De voor mij meest bijzondere plekken hebben een plaats gekregen op deze nieuwe website.
Deze plekken hebben een speciale betekenis voor mij, die ik graag met je deel.

Meld je aan voor Sommerfugl's inspiratie

Vul hieronder je gegevens in, zodat je vanaf nu mijn inspiratie automatisch in je mailbox ontvangt.

Al je gegevens zijn veilig bij Sommerfugl.
Klik hier voor de privacyverklaring.

Deze website maakt gebruik van cookies om jou de beste ervaring te geven op deze site.