Marjon

Over Sommerfugl – Ontspanning in dat wat is
Sommerfugl is ‘vlinder’ in het Noors.
De natuur van Noorwegen staat voor mij symbool voor puurheid, voor echtheid. Precies goed zoals het is. Zoals het leven bedoeld is.
En vlinder … dé metafoor voor al het moois dat in je zit, laten zien, laten stromen.
Sommerfugl maakt je bewust van de kracht en  alle kwaliteiten die je in je hebt en spreekt je zelfgenezend vermogen aan. Sommerfugl gaat samen met jou op zoek naar al die schatten die in jou liggen wachten om ontdekt te worden. Zodat jij weer voelt dat je helemaal goed bent zoals je bent en dat je weet wat je kunt doen als het leven een uitdaging voor jou in petto heeft.

Over Marjon
Als kind was ik al sterk empathisch. Ik voelde feilloos aan wat nodig was voor de mensen in mijn omgeving. Mijn oprechte belangstelling en liefde voor mensen brachten mij in beroepen waar ik veel met mensen te maken kreeg. Van verkoopster in winkels, met veel persoonlijke aandacht voor de klant, tot secretarieel medewerkster bij Spirit Coaching, als eerste aanspreekpunt voor cliënten. Vanuit deze baan volgde ik de 4-jarige opleiding tot Spirit Coach.

Naast het cadeau van persoonlijke groei was dit voor mij een manier om de verbinding met wie ik werkelijk ben te herstellen. Onderweg kwam ik veel mensen tegen die ook op weg zijn. Deze mensen liepen een stuk met mij mee en leerden mij wat zij hadden ontdekt op hun weg. Graag loop ik een stukje met jou mee op jouw weg. Ik geef je met liefde mijn aandacht, mijn luisterend oor. Ik deel met jou de tools en ervaringen die ik heb mogen ontvangen en die mij hebben geholpen, en nog helpen, om dicht bij mezelf te komen.

Spiritualiteit
Een prachtig woord dat voor ieder mens weer iets anders betekent. Ja, ik ben spiritueel. Wat dat inhoudt voor mij? Voor mij betekent het dat ik weet wie ik ben. Dat ik van daar uit mijn leven leef. Dat ik luister naar mijn gevoel. Dat ik dit doe terwijl ik tot mijn knieën in de klei sta, met andere woorden: vanuit een realistische kijk. Dat ik besef dat ik hier op de aarde leef. Dat ik deze aarde een keer weer ga verlaten, en dat ik mijn weg vervolg in een andere dimensie.

Mijn missie
Tijdens mijn weg herinnerde ik mij wat een enorme kracht wij mensen eigenlijk in ons hebben.
Het is daarom mijn missie om mensen te herinneren aan de kracht die zij hebben. En om ze te ondersteunen deze kracht positief voor zichzelf in te zetten.

Opleidingen

  • Coaching: 4-jarige spiritueel coach opleiding, Spirit Coach Academie (diploma 2013).
  • Energiewerk: workshop tarot, diverse spirituele reizen, Reiki 1 en 2, Golden Age Reiki , Shambhalla master
  • Mediumschap: 3-jarige training mediumschap, Centrum voor Mediumschap en Training (certificaat 2014). Jaarlijks diverse bijspijker-trainingen in de Zwanenhof te Zenderen, waar gerenommeerde teachers vanuit de hele wereld les geven.(Certificaat)
  • Healing mediumschap: 1-jarige training healing mediumschap, Centrum voor Mediumschap en Training. (Certificaat 2017)
  • Holistic Pulsing: Holistic Pulsing 1 en 2, Wellness Centre Homestay Dreamtime (certificaat 2015).

Ervaring

  • Sinds 2013 werk ik (naast de secretariële werkzaamheden) als teamlid naast Mahatma Revier van Spirit Coaching. Zo begeleid ik vele diepgaande processen van mensen tijdens hun deelname aan (meerdaagse) workshops.
  • Ik geef vaak EHBE (Eerste Hulp Bij Emoties), als eerste aanspreekpunt bij Spirit Coaching.