Vrouwen OverLeven 2.0

Het is tijd om uit de schaduw te komen

Dag lieve, mooie, zelfbewuste vrouw

Ben jij die vrouw die al het een en ander op het gebied van bewustwording heeft gedaan?
En wil jij moedige vrouw, je verder verdiepen in jezelf?

Voor jou hebben wij een prachtige 3-daagse vrouwen retraite gecreëerd.
En ‘wij’ zijn Yvonne Makkenze van Centrum Human Nature en Marjon de Groot van Sommerfugl.

We nodigen je van harte uit om mee te doen met de 3-daagse retraite Vrouwen OverLeven 2.0.
Een retraite is een meerdaagse intensieve training waarbij we op een diep niveau werken.

Datum: 18-20 december 2022
Locatie: nog niet bekend
Tijd: van 10.00-17.00 uur
Tarief: Geen  € 795,  maar € 695,-  (inclusief verblijf, alle maaltijden, koffie en tussendoortjes. Alle maaltijden zijn vegetarisch. De lunch van zondag is de laatste maaltijd)
Aanmelden: via info@centrumhumannature.nl

De retraite VOL 2.0 gaat over voluit leven, jouw pad volgen, zelfacceptatie en je plek innemen. Het gaat over jezelf kunnen dragen.

Zijn wie je bent, je missie leven, genieten en balans in geven en ontvangen zullen ook aan bod komen.
Het is tijd om uit de schaduw te komen en jouw volledige potentie te leven.
Steekwoorden zijn: ontvangen, liefde, heling, verdieping, uit je comfortzone, sisterhood, tijd voor jou, zelfvertrouwen, eigenwaarde, zelfliefde, delen, humor, dansen, grenzen voelen en aangeven, maar ook verleggen.

Reactie
In het weekend van moederdag deze intensive gevolgd. 2 krachtige en ervaren trainers, samen met 2 ervaren assistenten, hebben ons intense oefeningen laten doen, waarbij iedere deelnemer haar eigen proces kon doorlopen. Ik heb het ervaren als intens, maar echt heel liefdevol en waardevol. De oefeningen zorgen ervoor dat je echt in je eigen proces komt en voor mij persoonlijk heeft het opgeleverd dat ik (weer) helder heb, waar ik voor ga in dit leven en waar mijn grenzen liggen. Het resultaat is geweest dat ik zowel in mijn privé als werk situatie verandering wilde en deze ook ben aangegaan. Hierdoor is er meer rust gekomen en doe ik waar mijn hart blij van wordt en blijf ik heel dicht bij mijzelf. Heel fijn! Dankjewel Yvonne, Marjon, Helga en Petra
Sommerfugl
Debby

Sisterhood

Wij hebben ervaren hoe krachtig het is om in verbinding met andere vrouwen te zijn. Om elkaar te ondersteunen, om elkaar te inspireren en om samen het heel-worden aan te gaan.

Met een geweldig team zorgen wij voor een mooie bedding, waarin alles welkom is en kan en mag gebeuren.

Wil jij (weer) stromen? Wil jij een diepere verbinding met jezelf en anderen? Ben jij bereid om jezelf op nummer 1 te zetten? 
Meld je dan aan voor deze prachtige intensive

Reactie Twee topcoaches, een prachtige, historische locatie te midden van de bossen en een groep gemotiveerde vrouwen die drie dagen zich volledig richten op hun eigen ontwikkeling. Dat mocht ik beleven bij de intensive Vrouwen OverLeven (VOL1) van Centrum Human Nature. Door de oefeningen die we gedaan hebben, ben ik een stuk dichter bij mezelf gekomen. Stap voor stap werd ik aan de hand genomen in deze ontdekkingsreis. Het was serieus, er was humor, er was verbinding, het was genieten, er was ontspanning. Er was één oefening bij die op mij zo’n grote impact heeft gehad, waarmee ik echt een blokkade uit mijn jeugd op heb kunnen ruimen. Daar denk ik nog vaak aan, en alles wat het me nog meer heeft gebracht. Het was heel fijn om zo in verbinding met elkaar zo die drie dagen te beleven. Ik gun dit elke vrouw ❣️
Sharon Ras

Praktische gegevens

In verband met een maximum aantal deelnemers is aanmelden verplicht.

Datum: 18-20 december 2022
Locatie: nog niet bekend
Tijd: van 10.00-17.00 uur.
Inloop vanaf 9.30 uur.
Tarief: Geen  € 795, maar € 695,-  (inclusief verblijf, alle maaltijden, koffie en tussendoortjes. Alle maaltijden zijn vegetarisch. De lunch van zondag is de laatste maaltijd)
Aanmelden: via info@centrumhumannature.nl

Nog eentje dan ...
In mijn zoektocht naar genezing van mijn hart ontmoette ik deze veilige bedding van vrouwelijk samenkomen. Drie dagen van mezelf zijn, waarbij ik me in zachtheid en kwetsbaarheid kon verbinden op een diep niveau met andere vrouwen. Op wonderbaarlijke wijze ontstond er al snel een magische en krachtige kring van waarachtigheid. Zo mooi, in ieder van de vrouwen zag ik iets van mezelf en zo ontstond er in verbinding met anderen een diepere relatie met mezelf. In een sfeer van humor, respect en warmte durfde ik het aan om in de diepste dalen mezelf aan te kijken en in totale vreugde te dansen en te springen. In deze drie dagen van verbinding heb ik geleerd om dieper te luisteren naar mijn intuïtie, gevoelens en instincten. Chapeau voor Yvonne en Marjon die ons allemaal op een liefdevolle manier hebben gedragen! Grote omhelzing
Mariëlle van Geijn

Meld je aan voor Sommerfugl's inspiratie

Vul hieronder je gegevens in, zodat je vanaf nu mijn inspiratie automatisch in je mailbox ontvangt.

Al je gegevens zijn veilig bij Sommerfugl.
Klik hier voor de privacyverklaring.

Deze website maakt gebruik van cookies om jou de beste ervaring te geven op deze site.