Meditatieavond

Een innerlijke reis

Om je verlangens te leren kennen, om te weten waar jij echt gelukkig van wordt is het mijns inziens erg belangrijk contact te hebben met dat wat er in jou leeft. Een (geleide) visualisatie en meditatie kunnen je daarbij enorm helpen.

Tijdens deze avond breng ik je door middel van een visualisatie in contact met jouw onderbewustzijn. De beelden en gevoelens nodigen je uit delen van jezelf te ontmoeten. Deze geven jou inzichten over jezelf, door bijvoorbeeld liefdevolle boodschappen, symbolische cadeautjes en/of bijzondere ontmoetingen tijdens de visualisatie. Een magische ervaring!

Nu kan het zijn dat je niet zo visueel bent ingesteld. Dat is geen probleem, want dat wat in je leeft en aan de oppervlakte wil komen kan op allerlei manieren bij je binnenkomen; via je gevoel, via je ‘horen’, via je ‘weten’ en het kan zelfs zo zijn dat je iets ruikt. Ieder mens heeft daarin zijn eigen manier. Uiteraard kan het ook een combinatie van je zintuigen zijn.

Na deze innerlijke reis nemen we de tijd om je ervaringen te integreren. Dit doen we door stil te worden. En te zijn met dat wat er in jou leeft. Er zal nadien ruimte zijn om kort je ervaring te delen als je die behoefte voelt.

De eerstvolgende innerlijke reis is op 15 juni 2020.

Een online Innerlijke reis op 15 juni 2020

Op reis met een dier
Tijdens deze reis word je op een hele bijzondere manier in contact gebracht met je onderbewustzijn. Je gaat namelijk op reis met een dier. Dit dier staat deze avond symbool voor dat wat er in jou gezien wil worden.
We laten ons ondersteunen door alles wat onze Moeder Aarde ons te bieden heeft. Het belooft een prachtige innerlijke reis te worden.
 

De beelden en gevoelens nodigen je uit delen van jezelf te ontmoeten. Deze geven jou inzichten over jezelf, door bijvoorbeeld liefdevolle boodschappen, symbolische cadeautjes en/of bijzondere ontmoetingen tijdens de visualisatie. Een magische ervaring!

Na deze innerlijke reis nemen we de tijd om je ervaringen te integreren. Dit doen we door stil te worden. En te zijn met dat wat er in jou leeft. Er zal nadien ruimte zijn om kort je ervaring te delen als je die behoefte voelt.

Onderaan deze pagina vind je informatie over het aanmelden voor deze meditatie/innerlijke reis.

 

Wat zeggen anderen

Meditatieavond - Sommerfugl

Praktische gegevens

Tarief: € 10,00
Tijd: ‘inloop’ vanaf 19.15 uur
De avond duurt van 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Achter jouw eigen pc
Algemene informatie: Na je aanmelding ontvang je verdere informatie over deze innerlijke reis.

Aanmelding is noodzakelijk en kan  via de groene knop hieronder.

Wil jij daadwerkelijk iets aan je leven veranderen?
Neem dan nu contact met me op voor meer informatie of meld je aan voor (een van de) volgende datum(s):

  • 18 mei 2020

Meditatieavond

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vul hieronder je gegevens in, zodat je vanaf nu mijn nieuwsbrief automatisch in je mailbox ontvangt.

Al je gegevens zijn veilig bij Sommerfugl.
Klik hier voor de privacyverklaring.

Deze website maakt gebruik van cookies om jou de beste ervaring te geven op deze site.

Bedankt
voor je bericht

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.