Gratis Kaartlegging

Welk inzicht mag jij ontvangen?

Af en toe kan ik zo vast zitten in een bepaalde situatie. Dan heb ik geen idee wat ik moet doen, welke kant ik op moet, welke stap ik het beste als eerste kan zetten… Wat mij dan helpt is een kaart trekken. Op die manier kan dat broodnodige inzicht, dat soms vlak voor mijn neus lag, ineens omhoog komen.

Ik ben echt een fan van kaartleggingen😁.
Ik heb dan ook heel wat decks.
Met plezier trek ik daarom een kaart voor jou.

Dit doe ik tijdens zo’n fijne GRATIS online sessie. Ik trek een kaartje voor je en leg de kaart ook live uit (terwijl ik me met jou verbindt) om je wat inzicht te verschaffen in de situatie waarin je nu zit.

Soms is het gewoon fijn even een inzicht te ontvangen over een vraagstuk waarmee je zit.
Zo’n inzicht kan je net dat zetje geven voor je volgende stap.

Klik maar op de knop hieronder en meld je aan voor de gratis kaartlegging van 30 september a.s.
Je meldt je dan ook aan voor de Sommerfugl nieuwsbrief die ik af en toe stuur, over allerlei interessante onderwerpen over het bijzondere van mens-zijn, en natuurlijk alles over Sommerfugl

Wil je liever een verdieping? Meld je dan aan voor een uitgebreide kaartlegging, waarin ik werk met een tarot deck.
Een kaartlegging, gecombineerd met mijn invoelend vermogen, helpt je jouw onbewuste thema’s zichtbaar te maken. Een kaartlegging geeft vaak heldere en verrassende inzichten! Klik hier voor meer informatie.

Meld je aan voor de Gratis Kaartlegging

Vul hieronder je gegevens in, en ontvang de link voor de gratis kaartlegging.

Vanaf nu ontvang je ook Sommerfugl’s Inspiratie:
leuke, interessante, ontroerende en vrolijke berichten over het bijzondere van mens-zijn.

Al je gegevens zijn veilig bij Sommerfugl.
Klik hier voor de privacyverklaring.

Meld je aan voor Sommerfugl's inspiratie

Vul hieronder je gegevens in, zodat je vanaf nu mijn inspiratie automatisch in je mailbox ontvangt.

Al je gegevens zijn veilig bij Sommerfugl.
Klik hier voor de privacyverklaring.

Deze website maakt gebruik van cookies om jou de beste ervaring te geven op deze site.